ESTETICISTA

PIMEC Jobs

View: 106

Location: Barcelona city Barcelona

Category: Printing / Publishing

Industry:

Loading ...

Job content

Desde PIMEC, en colaboración con el SOC, ponemos en marcha una nueva edición del programa 30 Plus, a través del cual iniciamos este proceso de selección. A través de este programa accederás a una contratación laboral de entre 6 y 9 meses (como mínimo) y obtendrás formación subvencionada (sin coste para ti) relacionada con el puesto de trabajo. Además, también tendrás acceso a acompañamiento para lo que necesites durante los primeros 6 o 9 meses.

Descripción

Des de PIMEC, i en col·laboració amb el SOC, posem en marxa el programa 30 PLUS, a través del qual iniciem un procés de selecció per tal d’incorporar a una empresa ubicada a Barcelona un/a ESTETICISTA. L’empresa és un saló de manicura, pedicura i estètica.

A través d’aquest programa accediràs a una contractació laboral d’un mínim d’entre 6 i 9 mesos i obtindràs formació relacionada amb el lloc de feina. La formació es realitzarà a Barcelona i es realitzarà en modalitat presencial i el curs tindrà un total de mínim 20 hores.


Funciones

Serveis de manicura i pedicura, semipermanent, tractaments facials i corporals, drenatge limfàtic, quiromassatge, tractaments facials i corporals manuals i amb aparatologia, venda de serveis i altres productes.


Requisitos

  • Incorporació immediata.
  • Es requereix experiència prèvia en el sector.
  • Molt valorable disposar d’un Grau Mitjà o Grau Superior d’Estetica o similar.
  • Es valorarà coneixements en tractaments de la mirada (microblanding, extensió de pestanyes, tipus de massatges, etc.).
  • Disponibilitat per fer una formació durant la contractació, fora de l’horari laboral.


Se ofrece

  • Contracte temporal de 6 mesos amb opció real de renovació.
  • Jornada parcial.
  • Horari i jornada laboral: de dilluns a divendres de 16h a 20h i dissabtes alterns de 10h a 14h (una mitja de 22 hores setmanals)
  • Salari Brut Anual: 7.436€ (per una jornada de 22h/s).

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol.”
Loading ...
Loading ...

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...